De Ontbijtmakers

Beschuitjes met geitenkaas en gekarameliseerde peer

Deze beschuitjes belegd met geitenkaas en gekaramelliseerde peer zijn een heerlijk winters verantwoord ontbijt. Probeer deze combinatie zelf!

Algemene informatie

  • 4 personen
  • 15 min

Ingrediënten

  • 1 peer
  • 2 el Bonne Maman vijgenjam
  • 8 Bolletje Boeren granen beschuiten
  • 4 plakken Beemster geitenkaas
  • 10 g verse tijm
  1. Halveer de peer en verwijder het klokhuis, snijd in dunne plakken.

  2. Verhit de vijgenjam in een koekenpan, voeg de peren toe en laat in vijf minuten al omscheppend karamelliseren.

  3. Beleg de beschuiten met de geitenkaas.

  4. Verdeel de peer over de beschuitjes.

Voedingswaarden

  • Kilocalorieën 285 kcal
  • Vetten 13 g
  • Koolhydraten 24 g
  • Eiwitten 12 g
  • Vezels 3 g

Beschuitjes met geitenkaas en gekaramelliseerde peer, een heerlijk ontbijtje om je dag goed mee te beginnen. Kijk op de ontbijtmakers voor nog meer heerlijke recepten.