De Ontbijtmakers

Paasontbijt - Paasstol beschuit (1/2)

Begin je Pasen met een ontbijt die je samen kan maken met het hele gezin. Tover de beschuiten om naar een paastol door rozijnen, hazelnoten en spijs toe te voegen. Genieten!

Algemene informatie

  • 2 personen
  • 10 min

Ingrediënten

  • 2 el De Zaanse Hoeve ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
  • 4 stuks Bolletje Volkoren beschuiten
  • 2 el hazelnoten
  • 4 el Dr. Oetker amandelspijs
  • 2 el blanke rozijnen
  1. Meng de roomboter met het spijs.

  2. Rooster de hazelnoten kort in een droge koekenpan, laat iets afkoelen en hak ze grof.

  3. Besmeer de beschuiten met de spijsboter. 

  4. Bestrooi met de rozijnen en de hazelnoten.

  5. Tip: Voor extra zoetheid, lekker met een beetje poedersuiker.

Voedingswaarden

  • Kilocalorieën 238 kcal
  • Vetten 15 g
  • Koolhydraten 23 g
  • Eiwitten 4 g
  • Vezels 3 g
null