De Ontbijtmakers

Eiwitrijk Nieuw Jaar Ontbijt

Dit gevarieerde ontbijtje is perfect om je dag fit te beginnen; veel vitamines, veel eiwitten, een goede bodem én een frisse kick van wasabi. Echt een goede start van het jaar. Met dit ontbijt heb je gelijk een mooie combinatie van plantaardige en dierlijke eiwitten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Algemene informatie

  • 4 personen
  • 25 min

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 800 ml. Zuivelhoeve Boer'n Yoghurt Appel-Kaneel
  • 2 grapefruits
  • 4 el. pompoenpitten
  • 4 el. gevriesdroogde framboos
  • 4 stuks Bolletje Boeren Beschuit Granen en Zaden
  • 100 gr. Danone Hüttenkäse
  • 100 gr. Peperrosbief
  • 1 tl. wasabi (naar smaak)
  • 1 liter Coolbest Vitaday Tropical
  1. Kook de eieren naar wens hard of zacht.

  2. Roer de Appel-Kaneel yoghurt om en verdeel over vier kommen.

  3. Halveer de grapefruits en snijd het vruchtvlees tussen de vliesjes uit. Verdeel over de yoghurt met de pompoenpitten en frambozen.

  4. Besmeer de beschuiten met de Hüttenkäse en verdeel de rosbief erover. Voeg naar smaak kleine dotjes wasabi toe.

  5. Serveer de beschuiten, yoghurt en eitjes met een glas Coolbest sap

Voedingswaarden

  • Kilocalorieën 604 kcal
  • Vetten 24 g
  • Koolhydraten 81 g
  • Eiwitten 38 g
  • Vezels 4 g