De Ontbijtmakers

Bolletje Vezelrijk beschuit Meergranen met Beemsterkaas, peer en amandelen

.....

Algemene informatie

  • 4 personen
  • 15 min

Ingrediënten

  • 2 peren
  • 100 gram ongezouten amandelen
  • 4 plakken Beemsterkaas Oud 30+
  • 4 eetlepels appelstroop
  • 1 bakje tuinkers
  • 8 stuks Bolletje Vezelrijk Beschuit Meergranen
  • 1 liter Appelsientje Perensap
  1. Halveer de peren en verwijder het klokhuis. Snijd de peren in plakjes.

  2. Hak de amandelen grof.

  3. Verdeel de kaasplakken over de beschuitjes. Verdeel de plakjes peer erover. Bestrooi met de amandelen, tuinkers en appelstroop.

  4. Serveer de beschuitjes met het perensap ernaast.

Voedingswaarden

  • Kilocalorieën 515 kcal
  • Vetten 20 g
  • Koolhydraten 49 g
  • Eiwitten 20 g
  • Vezels 10 g
null